LandArt Diessen

waar biobased en kunst samengaan

LandArt Diessen

In september exposeren in het gebied Reuzeldal/Turkaa te Diessen, kunstenaars die op een andere manier de natuur in haar omgeving willen benaderen. De verschillende kunstwerken die te zien zijn, zijn gemaakt van materiaal uit de omgeving, of van materiaal waardoor het landschap totaal anders wordt beleefd en een andere dimensie krijgt. Er is een vier kilometer lange wandelroute uitgezet die u langs alle kunstwerken zal leiden.

Vanaf 2015 wordt de landart tentoonstelling tweejaarlijks georganiseerd. De laatste editie vond plaats van 31 augustus t/m 10 september 2017.

Aan het begin van deze wandelroute bevindt zich een box met daarin de namen van de kunstwerken en de deelnemende kunstenaars. De kunstroute is toegankelijk voor zowel individuen als groepen, zoals bijvoorbeeld scholieren. Het traject is echter moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Een groot aantal organisaties heeft reeds medewerking en ondersteuning aan dit evenement toegezegd. Toch zijn we nog altijd op zoek naar geïnteresseerde sponsors die willen meewerken aan dit project zonder winstoogmerk. Voor meer informatie hierover kunt u een kijkje nemen bij ondersteuning.

Stichting LandArt Diessen:

Lia Stravens, voorzitter

Fred van Brederode, secretaris penningmeester

Anneke Akerboom, lid

Lien Lavrijssen, lid

Saskia Lubbers, lid


Klik op de bovenstaande foto en bekijk het boek ‘3 jaar LandArt Diessen’ waarin alle kunstwerken van 2008 tot en met 2010 zijn gebundeld.

Comments are closed.