LandArt Diessen

waar biobased en kunst samengaan

Groepen

LandArtDiessen biedt ook mogelijkheden voor groepsbezoek. Onze ervaring is dat veel groepen van de kunst- en wandelroute gebruik maken en er enthousiast over zijn (zie de brochure over 3 jaar LandArt Diessen).

In de afgelopen jaren hebben wij veel groepen mogen ontvangen: fotoclubs, wandelclubs en groepen scholieren die aan de hand van een lesbrief de route volgen, vrouwenorganisaties, ouderenclubs, vogelaars en natuur- en cultuurliefhebbers. Samen lopen geeft een extra dimensie aan de kunstbeleving. Indien men dit wenst, kan een kunstenaar meelopen om uitleg te geven. De kosten hiervoor bedragen € 25,00.

Ook kan men in het paviljoen uitrusten en kopje koffie of thee drinken. Wanneer u met een groep of een klein clubje vooraf of na de wandeling gebruikt wilt maken van ons aanbod om koffie of thee met vla te nuttigen dient u dit vooraf aan te geven. Hiervoor vragen wij om een kostendekkende vergoeding van € 3,50 per persoon.

Wanneer u met een groep komt en gebruik wilt maken van een van de extra’s vragen wij u dit vooraf bij de organisatie te melden. Het is ook mogelijk om een bijeenkomst in het paviljoen te houden om vervolgens de kunstroute te lopen. Vraag naar de mogelijkheden!

Comments are closed.